Det skal være sjovt at spille håndbold!

motorik for de små

mandage kl. 17:00 - 17:45 i gymnastiksalen

 

Motorikholdet er for børn mellem 3-4 år. På holdet trænes børnenes motorik og koordination gennem leg og boldøvelser. Vi danser, kaster/triller med bold og anvender forskellige redskaber bl.a. på en motorikbane, til at udfordre og dermed udvikle børnenes motorik. Målet er, at det hele skal ske gennem leg og at børnene skal have det sjovt. Kom og prøv - alle er velkomne.

Kontakt vores trænere, som kan findes her på siden, hvis I har yderligere spørgsmål.

På gensyn :-)

 

 

HÅNDBOLD FITNESS

 

opstart info - kommer senere

 

Det er for alle uanset niveau og kendskab til håndbolden. Men hvad er håndboldfitness, tænker du nok?

- Håndboldfitness er en kombination af puls (løb), power (fysisk træning) og play (håndbold) på lille bane. Denne sammensætning opbygger din grundform og skaber sjov samvær med andre voksende på tværs af alder, køn og niveau. Håndboldfitness er effektiv og motiverende træning uden de forpligtelser som almindelig håndboldtræning indebærer.

”Fokus er rettet mod sjov alsidig træning og motionshåndbold på en langt mere åben og fleksibel måde, der ikke kræver forpligtende fremmøde, deltagelse i turnering eller specielle forudsætninger”

HK Star starter træningerne med opvarmning efterfuldt af styrke øvelser og afsluttet med håndboldspil på lille bane. Så kom ned og være med, det bliver helt sikkert sjovt.

 

                                                                      håndbold fitness

 

 

​​